آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
دوغ، تخممرغها، عسل، وانیل، روغن، فندق، بیکینگسودا، نمک و آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه پوره موز را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.
حالا تابه نچسب و مناسبی را روی اجاق بگذارید تا گرم شود و هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده، در تابه بریزید و دو طرف پنکیکها را بپزید.
سپس پنکیکها را برای پذیرائی، همراه با برشهای موز درون سیخ چوبی بکشید و با سس شکلات فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه سس شکلات: خامه و عسل را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید.
30 ثانیه صبر کنید و بعد سس را هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود و سس یکدستی حاصل شود.