آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
پوست سیبزمینیها را بگیرید و مکعبی خرد کنید.
آنگاه سیبزمینیها را بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.
حالا فر را با دمای 170 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 9×10×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس آرد، بیکینگپودر، نمک، ادویه و دارچین را الک کنید و شکر و گردو را به این مخلوط بیفزائید.
اکنون تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد روغن را به تخممرغها بیفزائید و مخلوط سازید.
آنگاه مواد خشک را کمکم درون تخممرغهای همزده بریزید و مخلوط کنید و بعد سیبزمینیها را به آن اضافه نمائید.
اینک مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.
سپس قالب را در فر بگذارید و نان را به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.
همینکه نان پخت، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
یادآوری
این نان در جای خشک و خنک به مدت 3 روز قابل نگهداری است.