Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

نان سیب زمینی شیرین

نان سیب زمینی شیرین

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یک قرص نان 

سیب زمینی شیرین 200 گرم

آرد 200 گرم

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

مخلوط ادویه معطر (جوزهندی، بادیان ستاره‌ای، زنجفیل و هل) یک‌دوم قاشق چایخوری

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر 125 گرم

گردوی خردکرده 50 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

روغن مایع 100 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه سرخالی)

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و مکعبی خرد کنید.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.

حالا فر را با دمای 170 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 9×10×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، ادویه و دارچین را الک کنید و شکر و گردو را به این مخلوط بیفزائید.

اکنون تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد روغن را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط سازید.

آن‌گاه مواد خشک را کم‌کم درون تخم‌مرغ‌های همزده بریزید و مخلوط کنید و بعد سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه نمائید.

اینک مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

سپس قالب را در فر بگذارید و نان را به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.

همینکه نان پخت، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.

یادآوری

این نان در جای خشک و خنک به مدت 3 روز قابل نگهداری است.

برچسب ها: پخت ناننان خانگیآشپزباشیشور و شیریننان سیب زمینی شیرینروش تهیه نان سیب زمینی شیرینطرز تهیه نان سیب زمینی شیریندستور تهیه نان سیب زمینی شیرین تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است