تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و یكچهارم پیمانه از آب را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم، مانند محیط آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه باقیمانده شكر، كره، باقیمانده آب و تخممرغ را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مایه خمیر عمل آمده، به مخلوط آرد و نمك بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.
بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به اندازهی 30×40 سانتیمتر باز كنید و كره را روی خمیر بمالید. مراقب باشید كه كره به حدود 2 سانتیمتر از اطراف خمیر مالیده نشود
حالا شكر و دارچین را رویش بپاشید و یك لبه خمیر را تا وسط تا كنید و اندكی با دست بفشارید. سپس لبه دیگر خمیر را نیز روی قسمت تا شده، تا بزنید.
اكنون با برشگر تیزی، خمیر را به عرض 2/5 سانتیمتری، ببرید (به این ترتیب 14 نوار به عرض 2/5 سانتیمتر از خمیر، خواهید داشت!) اینك هر نوار را بتابانید و آن را دور خودش به شكل حلقه، درآورید و در سینی چربكرده بچینید.
اینك روی خمیرها را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره حجیم شوند. سپس روی خمیرها، مخلوط زردهی تخممرغ و خامه بمالید و در مركز هر یك، یك نیمه گردو بگذارید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و نانها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، یا تا زمانیكه طلائیرنگ شوند، بپزید.