آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، شکر و مایه خمیر را در کاسهکوچکی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس کره، روغن مایع، هل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنیدو مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزائید.
حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده 8 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
بعد آن را در کاسه چربکرده قرار دهید، رویش را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.
آنگاه 100 گرم از خمیر را بردارید و آن را به کمک وردنه کف قالب چربکرده به اندازه 20×10 سانتی متر باز کنید و در قالب پهن کنید.
سپس باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 25×35 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر قرار دهید و خمیر را از درازا رول کنید.
حالا به کمک چاقوی تیز، خمیر را دو قسمت کنید و به هم بتابانید و در قالب روی خمیر بگذارید.
اکنون روی خمیر را بپوشانید و 25 دقیقه در جای گرم نگه دارید. اینک روی خمیر زرده تخممرغ بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید و بین 2 کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به اندازه 22×32 باز کنید.