تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كشمش را بشوئید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. آنگاه كشمش، آب پرتقال و پوست پرتقال را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
سپس مایه خمیر، شیر و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حدود ده دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا حجم مایه خمیر دو برابر شود.
حالا 340 گرم از آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید، كره و باقیمانده شكر را بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید.
اكنون مایه خمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و چنانچه بیش از حد لازم چسبنده بود، باقیمانده آرد را به آن بیفزائید.
اینك خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20 × 40 سانتیمتر باز كنید و كشمش را رویش بپاشید.
سپس آن را از عرض رول كنید و در قالب چربكرده لوف به اندازه 8×21 سانتیمتر بگذارید. روی قالب را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر، به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
حالا مخلوط زرده تخممرغ و خامه را روی خمیر بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.