تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
مواد خشك را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه قهوه را درفنجان بزرگ مناسب پذیرائی، بریزید و مواد خشك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا نوشیدنی صاف و یكدست شود. حالا خامه را افزوده و مخلوط نمائید.
پودر شكر 2 قاشق سوپخوری
پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری
دارچین یك چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یك هشتم قاشق چایخوری
قهوه دمكرده 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
خامه پر چرب 1-3 قاشق سوپخوری
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
مواد خشك را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه قهوه را درفنجان بزرگ مناسب پذیرائی، بریزید و مواد خشك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا نوشیدنی صاف و یكدست شود. حالا خامه را افزوده و مخلوط نمائید.