آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
همه مواد لازم را همراه با دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
آنگاه قوری را روی حرارت غیرمستقیم (کتری یاسماور) بگذارید و دمنوش را ۳۰ دقیقه دم کنید.
سپس آن را صاف کنید و میل نمائید. این دمنوش، برخلاف چای سیاه، تا چند روز قابل مصرف می باشد. بهتر است این دمنوش را با عسل، خرما یا توت میل کنید.
همچنین میتوانید چای را با چند قطره آب لیموترش تازه بنوشید.
یادآوری: گیاه زیرفون؛ درمان کننده نفخ، خاصیت سمزدائی و آرامش دهنده است.