تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
همه مواد لازم را در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا نوشیدنی صاف و یكنواخت شود. آنگاه نوشیدنی را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید.
آب پرتقال 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
عسل 60 میلی لیتر (یكچهارم پیمانه)
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
همه مواد لازم را در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا نوشیدنی صاف و یكنواخت شود. آنگاه نوشیدنی را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید.