تحریریه ماهنامه آشپزباشی
پرتقال، سیب، گلابی، چوب دارچین و انار را در پارچ مناسبی بریزید و آب انار، آب گازدار، شكر و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون نوشیدنی را دست كم یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
فیله پرتقال خرد كرده 1 عدد
سیب خرد كرده 1 عدد
گلابی خرد كرده 1 عدد
چوب دارچین 2 عدد
انار دان كرده 1 عدد
آب انار 375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)
آب گازدار (سودا) 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
شكر 100 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق سوپخوری
تحریریه ماهنامه آشپزباشی
پرتقال، سیب، گلابی، چوب دارچین و انار را در پارچ مناسبی بریزید و آب انار، آب گازدار، شكر و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون نوشیدنی را دست كم یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.