آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد را در كاسهای الك كنید و كره را به آن بیفزائید.
آنگاه با نوك انگشتان، كره و آرد را با یكدیگر مخلوط كنید تا به شكل خردهنان درآید.
سپس 4 قاشق چایخوری آب سرد به آن بیفزائید و مواد را خمیر كنید.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشیشده باز كنید و 12 دایره به قطر 5 سانتیمتر از آن ببرید.
بعد خمیرها را درون قالب كوچك مافین بگذارید.
اكنون پنیر، مرغ و ذرت را با یكدیگر مخلوط كنید و این مواد را بین قالبها، روی خمیر بریزید.
اینك در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، قدری نمك و فلفل را بریزید و مخلوط كنید و مایهی بهدست آمده را روی مخلوط پنیر و مرغ بریزید.
بعد رویشان پاپریكا بپاشید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس هر یك از تارتلتها را در بشقابی قرار دهید و اطراف آنها را با خیار و هویج تزئین كنید.
حالا، تارتلت برای پذیرائی آماده است.