افسانه ظروفی- آشپزباشی
ابتدا خمیر را از عرض به دو قسمت مساوی ببرید و روی سینی چربكرده بگذارید.
آنگاه رویشان سس گوجهفرنگی بمالید.
سپس همهی مواد نامبرده را روی هر دو خمیر بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
حالا پیتزا را به اندازههای باریك و لقمهای ببرید و برای میل كردن، در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید به جای ژامبون مرغ، از گوشت چرخكرده و یا فیلهی مرغ نیز استفاده كنید.