Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 05:02

املت براکلی

املت براکلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم :
تخم‌مرغ.........3 عدد متوسط
گلچه‌های براکلی..........3 عدد کوچک
برگ اسفناج تازه............یک مشت
گوجه‌فرنگی خرد کرده...........4 عدد کوچک
شیر...........50 میلی‌لیتر
پنیر رنده کرده...........40 گرم
طرز تهیه : فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. براکلی و اسفناج را به ظرف حاوی آب جوش اضافه کنید و 2 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد. آن‌گاه آبکش کنید. تخم‌مرغ‌ها و شیر را با همزن دستی بزنید و در یک ظرف مناسب فر یا قالب کوچک بریزید. حالا براکلی، اسفناج، گوجه‌فرنگی و نیمی از پنیر را بیفزایید و خوب هم بزنید. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن طلایی شود. اکنون املت را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن، آن را به 8 قسمت انگشتی تقسیم کنید.
تعداد بازديد: 57 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است