مواد مورد نیاز
مواد لازم :
تخممرغ.........3 عدد متوسط
گلچههای براکلی..........3 عدد کوچک
برگ اسفناج تازه............یک مشت
گوجهفرنگی خرد کرده...........4 عدد کوچک
شیر...........50 میلیلیتر
پنیر رنده کرده...........40 گرم
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. براکلی و اسفناج را به ظرف حاوی آب جوش اضافه کنید و 2 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد. آنگاه آبکش کنید. تخممرغها و شیر را با همزن دستی بزنید و در یک ظرف مناسب فر یا قالب کوچک بریزید. حالا براکلی، اسفناج، گوجهفرنگی و نیمی از پنیر را بیفزایید و خوب هم بزنید. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن طلایی شود. اکنون املت را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن، آن را به 8 قسمت انگشتی تقسیم کنید.