آشپزباشی- مرضیه مرشدی
در ظرفی؛ گوشت، خرده نان، سیر، پیاز، زیره، جعفری، نعنا، ارگانو، پوست لیمو و تخممرغ را با هم مخلوط كنید و نمك و فلفل را نیز بیفزائید.
آنگاه هر بار قدری از این مخلوط بردارید و به شكل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بكشید.
سپس سیخهای كباب را در سینی بچینید و به مدت 1 شب در یخچال نگهدارید.
حالا تابه مناسبی را چرب كنید، روی اجاق بگذارید و كبابها را در آن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند.
اكنون كباب داغ را با سس فراهم كرده میل كنید.
روش تهیه سس
پوست خیار را بگیرید و از طول نصف كنید. آنگاه به كمك قاشق هستههای آن را در آورید و خیار را ریز خرد كنید.
سپس رویشان نمك بپاشید و به مدت 10 دقیقه در صافی نگه دارید تا آب اضافی آن خارج شود.
حالا ماست، سیر، خیار و نعنا را با هم مخلوط كنید، روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.