Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:30

قارچ و بادمجان خامه‌ای

قارچ و بادمجان خامه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان بزرگ........................2 عدد

نمك و فلفل..................به ميزان لازم

كره...................100 گرم

قارچ...................225 گرم، ورقه‌ورقه

آب گوشت بره...................125 ميلي‌ليتر(يك‌دوم پيمانه)

خامه...............250 ميلي‌ليتر(1 پيمانه)

جعفري................4 قاشق سوپخوري، ساطوري

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را پوست كنده و ورقه‌ورقه كنيد. سپس نمك پاشيده و 30 دقيقه در آبكش بگذاريد تا تلخ‌آب آن خارج شود، سپس شسته و خشك كنيد. كره را داغ كرده و بادمجان را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. قارچ را اضافه كرده و تفت دادن را روي حرارت متوسط 10 دقيقه ديگر ادامه دهيد، دايم آن را هم بزنيد تا يك‌نواخت تفت داده شود. نيمي از مايه را با غذاساز كمي خرد كرده و دوباره به تابه اضافه كنيد، مواظب باشيد له نشود. آب گوشت را اضافه كرده و 15 دقيقه آن را روي شعله ملايم بپزيد تا آب گوشت به خورد مايه برود. گاهي غذا را هم بزنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و خامه را اضافه و مخلوط كنيد. قبل از اين كه غذا بجوشد، آن را از روي شعله برداشته و با جعفري تزيين كرده و سرو كنيد.

برچسب ها: خوراکقارچ و بادمجان خامه‌ایطرز تهیه قارچ و بادمجان خامه‌ای تعداد بازديد: 470 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است