Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:30

خوراك بامیه و كلم براكلی (گیاهی)

خوراك  بامیه و كلم براكلی (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كلم براكلی 100 گرم

 

گل‌كلم سفید 100 گرم

 

بامیه 300 گرم

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیازچه خردكرده 5 ساقه

 

قارچ ورقه‌كرده 150 گرم

 

هویج پخته 2 عدد

 

اسفناج خردكرده 100 گرم

 

گوجه‌فرنگی پوره كرده 500 گرم

 

نمك، ادویه و دارچین به میزان لازم

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

كلم براكلی و گل كلم سفید را به گلچه‌های كوچك تقسیم كنید.

بامیه را بشوئید و در قدری روغن تفت دهید.

سپس كلم‌ها، پیازچه و قارچ را اضافه كنید.

هویج را به قطعات كوچك ببرید و همراه با اسفناج، و پوره‌ی گوجه‌فرنگی به خوراك بیفزائید.

حالا در ظرف را بگذارید تا خوراك بپزد و آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود.

اینك نمك، ادویه، دارچین و آب لیمو را بیفزائید و چند دقیقه‌ی دیگر خوراك را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش خوراکدستور تهیه خوراکغذای گیاهیآشپزی گیاهیآشپزباشیخوراك بامیهخوراک کلم براکلی تعداد بازديد: 967 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است