Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

ته‌چین قارچ و گردو

ته‌چین قارچ و گردو

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج ایرانی 300 گرم

 

روغن کنجد 6 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 200 گرم

 

گردوی خرد کرده 50 گرم

 

اسفناج خرد کرده 400 گرم

 

رب انار (ملس) 2 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

زعفران حلکرده 4 قاشق سوپخوری

 

کره گیاهی خرد کرده 20 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و  پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس رب‌انار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و باقیمانده روغن کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون نیمی از برنج را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه کف تابه مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب کنید و برنج مخلوط کرده با ماست را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا مایه فراهم کرده میانی را روی آن بریزید.

به گونه‌ایکه در حدود دو سانتیمتر از لبه‌ها خالی بماند. اکنون باقیمانده برنج را روی این لایه بریزید و رویش کره بچینید. سپس ته‌چین را به مدت تقریبی 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

 

برچسب ها: آموزش ته چینته‌چین قارچ و گردوته چین قارچته چین گردوته چبن تعداد بازديد: 1803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است