تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آنگاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس ربانار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک ماست، زرده تخممرغها، زعفران و باقیمانده روغن کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون نیمی از برنج را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه کف تابه مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب کنید و برنج مخلوط کرده با ماست را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا مایه فراهم کرده میانی را روی آن بریزید.
به گونهایکه در حدود دو سانتیمتر از لبهها خالی بماند. اکنون باقیمانده برنج را روی این لایه بریزید و رویش کره بچینید. سپس تهچین را به مدت تقریبی 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.