روشتهیه
سينةمرغ را به قطعات كوچك بريده با كمي زعفران، آب پياز، روغن مايع، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كرده، بگذاريد حداقل يك ساعت در يخچال بماند.
بعد از آن به سيخ كشيده كباب كنيد. سپس آسياب كنيد تا خوب له شود. مغز نان باگت را در آب مرغ خيسكرده همراه با پورة سينة مرغ كبابي روي شعله ملايم در حدود 3 دقيقه بجوشانيد. سوپ را از صافي با دندة درشت بگذرانيد.
به اندازة كافي رب گوجهفرنگي و آبمرغ اضافه كرده، روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غلظت آن اندازه شود. سپس با كمي جعفري ساطوري شده و چند قاشق آبليمو تزيين و ميل كنيد.