Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 03:35

آش كلم برگ | طرز تهیه آش کلم برگ

آش كلم برگ | طرز تهیه آش کلم برگ

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم آش کلم برگ:

گوشت گردن (گوسفندی) 750 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

ماش 150 گرم

 

عدس 200 گرم

 

نخود 75 گرم

 

لوبیا سفید 75 گرم

 

لوبیا چیتی 150 گرم

 

بلغور 150 گرم

 

روغن مایع 200 میلی‌لیتر

 

كلم برگ ریز خرد كرده 1/5 كیلوگرم

 

نعناداغ 10 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 20 قاشق سوپخوری

 

كشك 750 میلی‌لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه آش کلم برگ:

گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید و استخوان‌هایش را جدا كنید. سپس گوشت را بكوبید و با آبش كنار بگذارید.

حالا حبوبات و بلغور خیسانده را تا جائی بپزید كه كاملاً‌نرم شوند.

آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه بریزید، كلم را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. قابلمه‌ی مناسبی را تا نیمه آب كنید و روی اجاق بجوشانید.

اكنون كلم، حبوبات، گوشت و آبش را بیفزائید و بگذارید كلم بپزد. آن‌گاه باقیمانده‌ی روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید و همراه با نیمی از نعناداغ و پیازداغ درون آش بریزید و پیوسته هم بزنید تا آش جا بیفتد.

حالا كشك را بیفزائید و آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ی نعناداغ و پیازداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشآشپزی رمضانآش كلم برگآشپزی با کلم برگطرز تهیه آش كلم برگطرزتهیه آش کلم تعداد بازديد: 1689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟