Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 02:42

ماهى كفال شكم پر

ماهى كفال شكم پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  2 نفر

ماهی كفال  1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد

سیر له کرده 1 حبه

سبزی معطر 2 قاشق سوپخوری

(گشنیز، شوید، جعفری، کمی شنبلیله ، خالواش و چوچاق)

گردو خرد کرده 2 عدد

رب انار  1قاشق سوپخوری

ادویه ماهی  به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای به میزان لازم

قارچ  به میزان لازم

پیاز  به میزان لازم

هویج به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

ماهی را تمیز کنید و با هوله آشپزخانه آن را خشک کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر و سبزی معطر را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اینک گردو، رب انار و ادویه ماهی را افزوده و مخلوط نمائید و درون شکم ماهی را با این مواد پر کرده و شکم ماهی را بدوزید.

حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و با روغن آن را چرب کنید.

سپس کف ظرف را با سبزیحات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز و هویج حلقه‌ای خرد کرده بپوشانید و ماهی را روی آن قرار دهید و یک‌سوم پیمانه آب اضافه کنید.

رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه ماهی را بپزید، در اواخر پخت فویل را برداشته و اجازه دهید سطح ماهی کمی برشته شود.

یادآوری: می‌توانید این ماهی را با سبزی‌پلو یا چلوی ساده میل نمائید.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیماهی شکم پرسرمه جلیلیماهی شکم پر خوشمزهطرز تهیه ماهی شکم پرغذای شب عیدماهی کفالماهی کفال شکم پرغذای خوشمزه دریایی تعداد بازديد: 1923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است