Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 00:09

خورش خلال بادام | طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام | طرز تهیه خورش خلال بادام

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه خورش خلال بادام:

روغن كرمانشاهی یا كره 50 گرم

 

گوشت مغز ران گوسفند بدون چربی 500 گرم

 

پیاز خلالی خردكرده و سرخكرده3 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خلال بادام خیسانده 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

لیموعمانی 5 عدد

 

زرشك سیاه مخصوص خورش 1 تا 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش خلال بادام:

ابتدا در قابلمه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. گوشت راكه به قطعات قیمه‌ای خرد كرده‌اید در آن تفت دهید.

‌ آن‌گاه پیازداغ، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را 1 دقیقه‌ دیگر تفت دهید. اینك آب را اضافه نمائید و صبر كنید تا گوشت قدری بپزد.

سپس خلال بادام، نمك، فلفل و لیموعمانی را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا خورش جا بیفتد. در پایان، زرشك را اضافه نمائید. پس از ده دقیقه پختن، خورش آماده‌ مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با بادامدستور خورشآشپزباشیخورش خلال بادامخورش بادام تعداد بازديد: 1923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است