روشتهیه سس:
در ظرف مخصوص روغن را اضافه میکنیم و بعد آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد ازینکه خامی آرد از بین رفت شکر را میریزیم سویا سس و سرکه و و فلفل را مخلوط کرده و حدود دو دقیق روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد از روی شعله برمیداریم.
سالاد:
قطعات فیله را به صورت اریب برش میزنیم و هر فیله را به سه قسمت تقسیم میکنیم به آن نمک و فلفل و آب لیمو میزنیم و بعد از نیم ساعت در یک تابه روغن میریزیم قطعات فیله را اضافه کرده و روی شعله زیاد سرخ میکنیم بعد ازینکه رنگ فیلهها برگشت و سرخ شد سیر و زنجبیل را اضافه میکنیم و بعد پیاز را اضافه میکنیم و میزاریم پیاز کمی نرم شود نکته قابل توجه در این پیش غذا این است که چون یک سالاد گرم هست سبزیجات نباید حالی پخته داشته باشد و باید نیم پز شود بعد ازینکه پیاز کمی نرم شد فلفل دلمه ای قرمز و سبز را اضافه کرده و پیازچه میریزیم و یک تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم و نمک و فلفل میریزیم و بادام هندی را اضفه میکنیم مخلوط میکنیم و بعد سس را به سالاد به هر میزان که تمایل داشتید اضافه کنید.