Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

سالاد گرم فیله مرغ

سالاد گرم فیله مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مواد لازم  برای سس:

روغن....................یک قاشق غذاخوری

آرد.................. یک قاشق غذاخوری

شکر ...................... یک چهارم فنجان

سویا سس ................یک چهارم فنجان

سرکه ...................دو قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه ..................... به میزان لازم

 

مواد لازم برای سالاد :

روغن....................  به میزان لازم

فیله مرغ ................... پنج عدد

آب لیمو.................  به میزان لازم

سیر ساطوری شده.......................  چهارعدد

پودر زنجبیل ................... یک  قاشق چایخوری

پیاز نواری خرد شده ........................دو عدد

پیازچه.................... یک دسته اریب خرد شده

فلفل دلمه ای سبز نواری خرد شده .................... یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز نواری خرد شده .................یک عدد

بادام هندی ....................... یک دوم فنجان

 

روش‌تهیه سس:

در ظرف مخصوص روغن را اضافه میکنیم و بعد آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد ازینکه خامی آرد از بین رفت شکر را میریزیم سویا سس و سرکه و و فلفل را مخلوط کرده و حدود دو دقیق روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد از روی شعله برمیداریم.

سالاد:

قطعات فیله را به صورت اریب برش میزنیم و هر فیله را به سه قسمت تقسیم میکنیم به آن نمک و فلفل و آب لیمو میزنیم و بعد از نیم ساعت در یک تابه روغن می‌ریزیم قطعات فیله را اضافه کرده و روی شعله زیاد سرخ میکنیم بعد ازینکه رنگ فیله‌ها برگشت و سرخ شد سیر و زنجبیل را اضافه می‌کنیم  و بعد پیاز را اضافه میکنیم و میزاریم  پیاز کمی نرم شود نکته قابل توجه در این پیش غذا این است که چون یک سالاد گرم هست سبزیجات نباید حالی پخته داشته باشد و باید نیم پز شود بعد ازینکه پیاز کمی نرم شد فلفل دلمه ای قرمز و سبز را اضافه کرده و پیازچه میریزیم و یک تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم و نمک و فلفل میریزیم و بادام هندی را اضفه میکنیم مخلوط میکنیم و بعد سس را به سالاد به هر میزان که تمایل داشتید اضافه کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد مرغسالاد گرمسالاد رژیمیسالاد گرم فیله مرغ تعداد بازديد: 374 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است