Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:06

پاستا آلانورما

پاستا آلانورما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجا متوسط  3 عدد

روغن به میزان لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک

سیر له کرده 3 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

پوره گوجه‌فرنگی 800 گرم

ریحان خرد کرده 50 گرم

پاستای لوله‌ای پخته شده 400 گرم

پنیر گودا یا پنیر موزارلای رنده کرده 70 گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

بادمجان‌ها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید.

آن‌گاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود.

حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشه‌ای شود.

اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. ب

عد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود.

اکنون بادمجان‌ و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.

یادآوری: پاستا آلانورما، یک پاستای گیاهی ایتالیایی است.

برچسب ها: آشپزباشیغذای بدون گوشتپاستا آلانورماپاستای گیاهیمعصومه فلاحیطرز تهیه پاستا آلانورمامواد لازم برای تهیه پاستا آلانورما تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است