روشتهیه
سینه مرغ را از وسط نصف کرده و کمی در روغن و نمک بخوابانید. کدو و هویج را در روغن تفت دهید، اسفناج را هم افزوده و تفت دهید و سپس پنیر پیتزا، عصاره مرغ و دارچین را اضافه کنید. برای سس، رب گوجه را با روغن مخلوط و ترخون را به آن اضافه کنید. مواد تفتدادهشده را داخل سینه مرغ ریخته و آن را رول کنید و روی مرغ را با قلممو سس بمالید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 120 درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکته: میتوانید این غذا را با پوره سیبزمینی یا سبزیجات کبابی سرو نمایید.
میتوان از سس گوجه هم برای روی آن استفاده کرد.