آشپزباشی - مریم امیری
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آنگاه وانیل را به آن بیفزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
حالا زرده تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس خامه گرم را به آن بیفزائید و این مایه را چند دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید.
اکنون مایه کرم بروله را درون قالبهای مخصوص آن بریزید و روی قالبها را با فویل بپوشانید. قالبها را در ظرف مناسبی قرار دهید و تا نیمه ظرف آب جوش بریزید.
اینک کرم بروله را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 40 دقیقه بپزید. کرم بروله را بعد از خنک شدن، در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
هنگام مصرف روی هر کدام قدری شکر قهوهای بپاشید و به کمک تورچ شکر را کامل کنید.
یادآوری: تورچ (Torch) وسیلهایست که با ایجاد شعله برای مصارف مختلف بکار گرفته میشود.