Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:53

نان پُـوی تيـسا

نان پُـوی تيـسا

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 لوف نان :

مواد لازم برای تهیه استارتر یا پیش خمیر :

پودر مایه خمیر.............. یك و یك دوم قاشق چایخوری

شكر.......... یك دوم قاشق چایخوری

آرد .......... 1 قاشق چایخوری

آب ولرم ...........  3 قاشق سوپخوری

 

 مواد لازم برای تهیه خمیر اصلی :

شیر ولرم............. 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

شكر ............. 3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ همزده   ............    1 عدد

كره نرم  ...........  20 گرم

آرد ............... 300 گرم

نمك  ........... یك دوم قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم میانی :

گردوی آسیاب كرده............. 120 گرم

شكر...............  100 گرم

پودر كاكائو ............ 1 قاشق چایخوری

دارچین ..............1 قاشق چایخوری

تخم مرغ............  1 عدد

شیر........... 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

كره ......... 50 گرم

 

 

مواد لازم رویه :

كره آبكرده............20گرم

شكر قهوه‌ای ............  2قاشق سوپخوری

 لیلا آیانی صفت

روش تهیه :

مایه خمیر، شكر، آرد و آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر، فعال شود. آن‌گاه برای تهیه خمیر اصلی؛ شیر، شكر، تخم مرغ، كره، آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه تقریبی 40×60 سانتیمتر، باز كنید و مواد میانی را رویش بمالید. به گونه‌ای كه این مواد در حدود 2 سانتیمتر از لبه‌های خمیر، فاصله داشته باشد. اكنون خمیر را از درازا رول كنید و به شكل S درآورید و آن را در قالب چربكرده لوف به اندازه 8×10×28 سانتیمتر قرار دهید. اینك روی قالب را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر، خمیر را كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه روی خمیر كره آبكرده بمالید و شكر قهوه‌ای بپاشید. سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، بپزید.

 

 روش تهیه مواد میانی :

 گردو، شكر، پودر كاكائو، دارچین و تخم مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه شیر و كره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس آن را روی مخلوط گردو بریزید وهم بزنید.

برچسب ها: نانآموزش پخت ناننان خانگیطرز تهیهنان بدون فرنان پوی تیساطرز تهیه نان پوی تیسا تعداد بازديد: 95 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟