تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
درون لیوان بلندی یخ بریزید و قهوه، شیرنارگیل و وانیل را بیفزائید.
در صورت دلخواه اندکی دارچین، جوزهندی و یا پودر کاکائو نیز به نوشیدنی بیفزائید.
یخ خرد کرده یک دوم پیمانه
قهوه دمکرده و خنک شده 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
شیر نارگیل 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
درون لیوان بلندی یخ بریزید و قهوه، شیرنارگیل و وانیل را بیفزائید.
در صورت دلخواه اندکی دارچین، جوزهندی و یا پودر کاکائو نیز به نوشیدنی بیفزائید.