روشتهیه
نشاستهي گل، شير سرد و شيرهي انگور را کاملاً مخلوط و یکدست كرده و روي حرارت قرار دهید. مواد را روی حرارت ملايم مرتب هم بزنید تا مواد مثل فرني جمع شده ولي سفت نشود. بعد از برداشتن از روی حرارت وانیل را نیز افزوده و مواد را در ظروف سرو تکنفره ريخته و روی آن را صاف کنید. سپس روي آن را با گردو تزيين نموده و بعد از چند ساعت كه در يخچال ماند، آن را برش بزنيد.
نکته: منظور از نشاستهي گل همان نشاسته گندم است که به صورت دانههای سفیدرنگ از فروشگاههای لوازم قنادی قابل تهیه میباشد.