روش تهیه:
توتفرنگیها را بشوئید و دم آنها را بگیرید. سپس شكر را لابلای توتفرنگیها بریزید و به مدت 4 ساعت كنار بگذارید. آنگاه توتفرنگیها را در قابلمهای بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید. بعد از صافی رد كنید و آب آن را با عرق بهارنارنج و آبلیمو مخلوط كنید و دوباره به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از سرد شدن، آب گازدار را بیفزائید و شربت را در شیشهی در دار بریزید و در یخچال نگهداری كنید. این شربت را با یخ میل نمائید.
یادآوری: میتوانید از حلقههای لیمو ترش، برای تزئین لبهی لیوان شربت استفاده كنید.