تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
شكر سفید، شكر قهوهای، آب، زنجفیل، چوب دارچین، انیسم و میخك را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را 15 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید. حالا رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید.
سپس شربت را صاف كنید و تا هنگام مصرف، در بطری نگه دارید. اكنون شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود اما نجوشد!
سپس قهوهی دمكرده و 4 قاشق سوپخوری از شربت زنجفیل را درون شیر گرم بریزید و مخلوط كنید. حالا كافهلاتهی زنجفیلی را در 4 لیوان مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با خامهی فرم گرفته بیارائید.
در صورت دلخواه میتوانید نوشیدنی را با بیسكویت زنجفیلی میل كنید.