آشپزباشی- مژگان فرهنگ
زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود.
آنگاه آرد ذرت و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آب پرتقال و آبلیمو را كمكم اضافه كنید و مخلوط فراهم كرده را روی حرارت بگذارید. سپس آن را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا نوشیدنی را از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنك شود.
اكنون سفیده تخممرغها را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اینك خامه را به آن بیفزائید و با زردههای تخممرغ، مخلوط كنید.
حال نوشیدنی را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و با پودر فندق آسیاب كرده و چوب دارچین بیارائید.