آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و کمی طلایی شود.
سپس پیاز را در صافی بریزید و روغن اضافی را جدا سازید. به همین ترتیب کرفس و فلفل دلمهای را نیز تفت دهید و به پیاز اضافه کنید.
حالا قارچ را به همراه قدری آبلیمو و روغن تفت داده و به مواد فراهم کرده بیفزائید.
اینک آب سرد و نشاسته را مخلوط کنید، پودر عصاره و سس سویا را نیز بیفزائید و ترکیب را به سبزیجات اضافه نمائید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید.
حالاجوانه را در دو قاشق روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل به سبزیجات بیفزائید و مخلوط کنید پس از 5 دقیقه چاینیز آماده مصرف میباشد.