روشتهیه
يك عدد تخممرغ را با يك قاشق سوپخوري خامه و يك قاشق سوپخوري پيازچة خرد شده مخلوط كنيد. تابهاي به قطر 25 سانتيمتر را روي حرارت قرار دهيد و با روغن زيتون كف تابه را چرب كنيد. ماية تخممرغ را داخل تابه بريزيد و نازك و گرد آن را در تابه پهن كنيد. وقتي خودش را گرفت آن را بپيچيد. (اگر اين عمل را دير انجام دهيد و املت خشك شود پيچيدن سخت شده و املت پاره ميشود). با تخممرغ دوم نيز همين كار را انجام دهيد و اينبار املت پيچيده شده اول را داخل املت دوم قرار دهيد و املت دوم را دور املت اول پيچيده و كمي آن را سرخ كنيد. اين عمل را براي 2 تخممرغ بعدي نيز تكرار كنيد. كمي نمك روي املتها بپاشيد و آنها را به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودشان را خوب بگيرند. سپس به طول 2 تا 3 سانتيمتر برش بزنيد. نانهاي تست را با كاتر گردي به قطر 3 سانتيمتر برش زده روي آنها با قلممو كرة نرم بماليد و در سيني فر بچينيد. سپس در فر گرم به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد تا تست و طلايي رنگ شوند.كمي از خامة ترش روي هر قطعه نان بماليد و يك تكه املت روي آن قرار دهيد و باز كمي خامة ترش روي املتها بماليد، روي آن خاويار ريخته و با مقداري دم پيازچه روي آن را تزيين كنيد. سپس املت خود را درون ظرف مناسب تزيين كنيد.
یادآوری
شما ميتوانيد املتها را در تابه بپزيد و روي كاغذ روغني قرار دهيد. بعد از سرد شدن املتها خمير ترش روي آنها بماليد و هردو املت را با بپيچيد و بعد برش بزنيد.