آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه تکههای ماهی را در تابه سرخ کنید تا برشته شود.
حالا تکههای ماهی را روی دستمال هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس ماهیهای سرخکرده را به قطعههای ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید. اینک پیازچه، نمک، فلفل، گوجه فرنگی و تخممرغ را بیفزایید و ترکیب کنید. سپس پنیر را افزوده و مخلوط نمایید. حالا نانها را در کف سینی یا ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید. اکنون مواد فراهم کرده را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت
20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.