روشتهیه
برای تهیه مواد داخلی، پیاز را با روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل بزنید و در آخر شوید و پنیر موتزارلا را افزوده و کنار بگذارید. سی بزمین یها را پوست کنده و در آب و نمک و بر گبو بپزید، سپس آ بکش کرده و به صورت پوره درآورید و تخ ممرغ، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید تا به صورت خمیری درآید که بتوان با دست آن را شکل داد، سپس مقداری از آن برداشته و با دست باز کنید و از مواد داخلش بگذارید و رویش را بسته و دوباره کمی پهن کنید و در روغن سرخ نمایید.