روشتهیه
ابتدا پوست سيبزميني شسته شده را جدا و نگيني خرد کنيد و با کمي آب، زردچوبه، نمک و محلول زعفران تا حدي بپزيد که پخته ولي له نشود. پياز را با روغن مايع تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس قارچ را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا آب قارچ تبخير شده و کمي تفت داده شود سپس کراکف را اضافه كنيد و هم بزنيد. پودر تخم گشنيز، ادويه مورد نظر، نمک، فلفل و ذرت را افزوده، مخلوط نماييد و مايه را از روي حرارت برداريد. تخممرغها را در کاسهاي بشکنيد و با مفتول (ويسک) بزنيد سپس شير، جوز بوياي رنده شده، محلول زعفران، نمک و فلفل را اضافه کرده و آرد و بيکينگپودر الک شده را به تدريج افزوده و با مفتول (ويسک) مخلوط نماييد. اين مايه را با مواد فوق مخلوط کنيد.
تابه (چند ضلعي) را روي حرارت قرار داده و روغن مايع را اضافه کنيد. ديواره تابه را هم کاملاً چرب کنيد و اجازه دهيد تا روغن گرم شود سپس مايه را در تابه بريزيد و سطح روي آن را صاف کنيد. در تابه را بگذاريد و حرارت را کم کرده، اجازه دهيد تا مايه بسته و مغز پخت و طلايي رنگ شود. در ماهيتابه را برداشته و بشقاب مناسب و صافي را روي تابه قرار دهيد سپس انگشتان دو دست را زير دستگيرههاي تابه قرار داده و دو انگشت شست را هم به پشت بشقاب چسبانده و کنترل شده و با دقت املت را به روي بشقاب برگردانيد سپس خيلي با دقت و آهسته مجدداً آن را به ماهي تابه منتقل کنيد و در آن گذاشته و روي حرارت کم قرار دهيد تا طرف ديگر آن هم طلايي خوشرنگ شود. بشقاب سرو مورد نظر را روي تابه قرار داده و املت را به روي آن برگردانيد و با سبزيجات فصل تزيين سپس آن را سرو کنيد.
املت فوق را ميتوانيد براي صبحانه، ناهار، شام و ميان وعده و حتي به عنوان پيش غذا و با سس دلخواه استفاده كنيد.