طرز تهیه
برنج را شسته و 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و آبکش نمایید. پیاز را در 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون سرخ کنید، وقتی طلایی شد برنج را افزوده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس بقیه مواد (به جز فلفل کاپی و برگ چغندر) را اضافه کرده و یک پیمانه آب هم بیفزایید و هم بزنید، وقتی آب کشیده شد دمکنی بگذارید، دو دقیقه بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. درِ فلفلهای کاپی را با دقت برش داده و کنار بگذارید و داخل فلفلها را خالی کنید. داخل فلفلها را با مواد آماده شده پرکنید، میتوانید درِ فلفلها را روی آنها قرار دهید. کف قابلمه را با برگهای چغندر بپوشانید و روی برگها دلمهها را بچینید، بقیه روغن زیتون را روی دلمهها ریخته و در قابلمه تا نصف دلمهها آب بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید، ابتدا با حرارت زیاد و پس از جوشیدن آب با شعله کم به مدت 15 دقیقه بپزید.