روشتهیه
ماهي فيله شده را شسته و پس از خشك شدن با نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز مزهدار كرده و كنار بگذاريد. نمك و فلفل و دارچين را به مقدار لازم با آرد سفيد مخلوط كرده و كنار بگذاريد. تابهاي را روي حرارت قرار داده تا گرم شود سپس مقداري از كره و روغن را در تابه بريزيد اجازه دهيد تا گرم و داغ شود بعد پياز ريز خرد شده را اضافه كرده و تفت دهيد تا حدي كه سبك شود. سپس گوجهفرنگي خرد شده(بدون پوست) و نمك و فلفل را افزوده هم بزنيد تا تفت داده شوند و در اين مرحله، استاك ماهي را اضافه كرده و آب ليموترش و سركه را هم بيافزاييد و اجازه دهيد تا مايه به جوش آيد، در اين فاصله تابهي ديگري را روي حرارت قرار داده و پس از گرم شدن باقيماندهي كره و روغن را در تابه بريزيد سپس قطعات ماهي را ابتدا در مخلوط آرد سفيد غلتانده و در تابه بگذاريد تا كمي سرخ شود، بعد ماهي را از تابه خارج كرده و در ظرف مخصوص داخل فر قرار دهيد سپس جعفري خرد شده را به سس جوش آمده اضافه كرده و روي ماهي را با سس بپوشانيد و ظرف را در داخل فر گرم شده با 350 تا 375 درجهي فارنهايت يا 175 تا 190 درجهي سانتيگراد براي 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد سپس ظرف را از فر خارج كرده و ماهي را به ظرف سرو منتقل كنيد و خامه را به سس باقيمانده در ظرف طبخ ماهي اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن روي ماهي بريزيد و كنار ماهي را با ورقههاي نازك كدوحلوايي سرخ كرده تزيين كرده و با ساقهي پيازچه بيارائيد و سپس سرو نماييد.
نكته:
در صورت تمايل ميتوانيد عصارهي مرغ يا سبزيجات را جايگزين استاك ماهي كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد، از ماهي سرخ نكرده و روغن زيتون استفاده كنيد، خامه را هم حذف كرده و بقيهي مراحل را هم مانند دستور انجام دهيد و بعد روي ظرف ماهي را پوشانده و براي 25 دقيقه داخل فر طبخ نماييد.
در صورت دلخواه ميتوانيد، براي سرخ كردن كدوحلوايي، ابتدا كدوحلوايي را پوست كنده و به ورقههاي نازكي برش بزنيد سپس براي دو تا سه دقيقه در روغن داغ شدهي شناور سرخ كنيد.
دارچين ادويهي مناسبي براي از بين بردن بوي زهم ماهي است.