Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

كباب ماهي عسلي

كباب ماهي عسلي

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4  نفر

فيله‌ي ماهي سفيد..................   500 گرم

كدوي حلقه‌اي خرد كرده...............12 عدد كوچك

گوجه‌فرنگي مينياتوري ............... 12 عدد

قارچ............... 12 عدد كوچك

 

مواد لازم براي سس مرينيد

سويا سس............... 2 قاشق سوپخوري

عسل.............. 1 قاشق سوپخوري

سير له كرده.............. 1 حبه

آبليمو............ 1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - فاطمه درويش:

روش‌تهیه

ماهي را به مكعب‌هاي 2 سانتيمتري ببريد و در سس بخوابانيد. رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. آن‌گاه ماهي را از سس درآوريد و سس را نگه داريد. سپس كدو را بخارپز كنيد تا اندكي نرم شود. حالا ماهي، كدو، وجه‌فرنگي و قارچ را به 12 سيخ چوبي بكشيد و روي صفحه‌ي چربكرده‌ي گريل يا توري چربكرده‌ي كباب‌پز، كباب كنيد. در اين ميان گاهي روي كباب از باقيمانده‌ي سس بماليد. اكنون كباب ماهي را با برنج يا سالاد ميل كنيد.

 

یادآوری

مرينيد (Marinade) به مخلوطي گفته مي‌شود كه براي خوابانيدن انواع گوشت فراهم مي‌گردد.

 

نكات خواندنی

ماهي سفيد به طول حدود 50 سانتيمتر، با فلس نسبتاً درشت به رنگ نقره‌اي روشن و سربي تيره و دم دوفاق. گوشت اين ماهي سفيد و لطيف است. در گذشته ماهي سفيد فقط به صورت دودي به تهران و شهرستان‌ها مي‌رسيده است. جنس نر ماهي سفيد كه كمي كشيده‌تر است مرغوب‌تر شناخته مي‌شود.

برچسب ها: کبابسس عسلماهی کباب تعداد بازديد: 397 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است