آشپزباشی – فاطمه درویش
سیبزمینی و سیب درختی را در كاسه بریزید و آبلیمو را به آن بیفزائید و هم بزنید تا سیبها به آبلیمو آغشته شوند و رنگشان عوض نشود. آنگاه مغز گردو، پنیر، نمك و فلفل را بیفزائید.
حالا سالاد را به مدت 15 دقیقه، در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. سپس برگ شاهی را در كاسه سالاد خوری بچینید و سالاد را رویش بریزید و همراه با سس میل كنید.
روش تهیه سس: روغن زیتون، سركه، عسل، نمك، فلفل و بادیان را در شیشه كوچكی بریزید، در شیشه را ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.