روشتهیه
کلمپیچ، ذرت، ژامبون، پنیر، زیتون، فلفلها، نمک و نصف پیمانه از سس را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا 30 دقیقه بماند. بالای نانهای گرد را حلقهای ببرید و نان را خالی کنید، به طوری که از دیوارههای آن نیم سانت بماند. خمیر داخل نان را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در باقیمانده سس آغشته کرده و در سینی کمی چرب شده بریزید و در فر 175 درجهی سانتیگراد به مدت 12 دقیقه یا تا وقتی که طلایی شود بپزید. در طول پخت نان ها را پشت و رو کنید. نانهای خالی را از مواد سالاد پر کنید و روی آن را با نانهای تست شده بپوشانید و با کاهو، خیار و ... تزیین کنید.
نکته:
مواد خشک سالاد ایتالیایی را به صورت پودر سالاد میتوانید از سوپرها تهیه فرمایید. در صورت عدم دسترسی میتوانید از روغن زیتون، سرکه یا آبلیمو، فلفل، نمک، ادویههای مورد علاقه و سبزیهای خشک معطر استفاده نمایید.