Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 18:41

سالاد هويج، کلم و ژامبون

سالاد هويج، کلم و ژامبون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

هويج رنده شده درشت.......................3 عدد

كلم‌برگ قرمز رنده شده درشت...................يك عدد

پيازچه با دم سبز.........................5 تا 6 عدد نازك برش داده

برگ گشنيز درست خرد شده............................يك‌چهارم پيمانه

آب‌ليمو تازه.................2 قاشق سوپخوري

سركه بالزاميكيك .......................تا 2 قاشق سوپخوري

شكر........................يك‌ قاشق چايخوري

روغن آفتابگردان..........................يك قاشق سوپخوري

سس تند فلفل.....................يك‌دوم قاشق چايخوري

روغن مايع....................يك‌سوم پيمانه

ژامبون گوشت خرد شده................ يك‌دوم پيمانه

دانه‌هاي آفتابگردان........................يك‌چهارم پيمانه

روش‌تهیه

در ظرف بزرگي هويج،‌كلم، پيازچه و گشنيز را مخلوط كنيد. بقيه‌ي مواد به غير از ژامبون و دانه‌ي آفتاب‌گردان را مخلوط تا سس تهيه شود و در انتها ژامبون و سس را به بقيه‌ي مواد اضافه و مخلوط كنيد و سالاد را در ظرف مورد نظر ريخته و با دانه‌هاي آفتاب‌گردان تزيين كنيد.

نكته:

مي‌توانيد به جاي دانه‌ي آفتاب‌گردان تست شده از دانه‌ي كنجد تست شده استفاده كنيد در اين صورت به جاي روغن آفتاب‌گردان از روغن كنجد استفاده كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیسالادسالاد رژیمیسالاد هويج، کلم و ژامبونطرز تهیه سالاد هويج، کلم و ژامبون تعداد بازديد: 423 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است