Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

سالاد ذرت

سالاد ذرت

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ 400 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیب درختی خردكرده 3 عدد

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ذرت 2 پیمانه

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خرده كرده 4 عدد (از هر كدام 1 عدد)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- شهلا سیف‌پور

 

ابتدا سینه‌ی مرغ را با قدری نمك، آب و پیاز بپزید وصبر كنید تا آب مرغ، كاملاً جذب آن شود.

پس از آن‌كه گوشت مرغ خنك شد، آن را به قطعات مكعبی خرد كنید.

حالا در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

سیب را به آبلیمو آغشته كنید و همراه با ذرت، فلفل دلمه‌ای، نمك، فلفل، روغن زیتون و سركه‌ی بالزامیك مخلوط كنید، در ظرف زیبائی بریزید و آن را برای پذیرائی، تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادسالاد ذرتآشپزباشیسالاد سیبسالاد مرغ تعداد بازديد: 1224 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است