Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

سالاد سبز با گلابی و پنیر

سالاد سبز با گلابی و پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر فتا (سفید) 300 گرم

 

پنیر خامه‌ای  50 گرم

 

پیازچه خردكرده  2 ساقه

 

جعفری خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده  50 گرم

 

كاهوی خلالی خردكرده  1 عدد كوچك

 

كلم براكلی  250 گرم

 

گلابی خردكرده 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده  1 حبه

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

نمك كمی

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

پنیر فتا، پنیر خامه‌ای، پیازچه و جعفری را در كاسه مناسبی بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. آن‌گاه هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و در گردو بغلتانید. حالا ظرف مناسب و زیبائی انتخاب كنید و به ترتیب كاهو، كلم براكلی، گلابی و توپ‌های پنیری را در آن بچینید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس سالاد

همه مواد را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیفاطمه درویشسالاد سبزسالاد سبز با گلابی و پنیرسالاد با گلابیمواد لازم سالاد سبزروش تهیه سالاد سبز تعداد بازديد: 1579 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است