Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سالاد بادام و براکلی

سالاد  بادام و براکلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

مغز کرفس خرد کرده  4 ساقه

کلم براکلی گلچه‌ای خرد کرده   100 گرم

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده  100 گرم

سیب‌ سبز درختی خرد کرده  1 عدد

جوانه شبدر  به ميزان لازم

کنسرو ذرت  یک‌سوم پیمانه

پنیر موزارلا خرد کرده  200 گرم

جعفری خرد کرده  به ميزان لازم

تربچه حلقه‌ای خرد کرده  4 عدد

بادام درختی (یا پرک بادام)  100 گرم

مواد لازم سس سالاد:

روغن زیتون مزه‌دار شده با سیر یک‌چهارم پیمانه (60 میلی لیتر )

سس انار یک‌چهارم پیمانه (60 میلی لیتر )

گلپر یک‌دوم قاشق چایخوری

آب نارنج  یک‌چهارم پیمانه (60 میلی لیتر )

سبزیجات معطر خشک  1 قاشق سوپخوری

(ترخون، ریحان و نعنا)

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه عیوضی

مغز کرفس، براکلی، گل کلم، سیب، جوانه شبدر، ذرت، پنیر موزارلا، جعفری و تربچه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. ‌

آنگاه سس را با سالاد ترکیب کنید، حالا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. اینک برای پذیرایی در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با پرک بادام درختی بیارائید.

روش تهیه سس سالاد: تمام مواد را در شیشه‌ای بریزید، در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید، سس آماده مصرف می‌باشد.

برچسب ها: انواع سالادپیش غذاآشپزباشیمعصومه عیوضیغذای سبکسالادهای خوشمزهسالاد بادام و براکلی تعداد بازديد: 1187 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است