Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

سالاد ريواس و اسفناج

سالاد ريواس و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

 ریواس .............2 ساقه

برگ جوان اسفناج..............100گرم

توت فرنگی نیمه كرده.............3 عدد

گوجه فرنگی خشك................. 10حلقه

كاهوی فرانسوی............... 60 گرم

پنیر فتا مكعبی خرد كرده............50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

آب لیموی تازه یا سرکه بالزامیک........... 4 قاشق غذاخوری

عسل  .................5 قاشق غذاخوری

نمك ...............یك دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ..................یك دوم قاشق چایخوری

روش تهیه :

ریواس، برگ اسفناج، توت فرنگی، گوجه فرنگی خشك، كاهوی فرانسوی و پنیر فتا را در سالاد خوری بریزید. آن‌گاه سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید.

 

یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: سالادسالاد اسفناجسس سالادسالاد ریواسطرز تهیه سالاد ریواس و اسفناجتزیین سالاد تعداد بازديد: 1164 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است