آشپزباشی – ژینوس نوروزی
فیله مرغ را به قطعات مناسب تقسیم كنید. سیر، نمك، فلفل، نیمی از آبلیمو و نیمی از روغن را، در ظرف مناسبی بریزید و فیله مرغ را آغشته به این مواد كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای سرخ كردن فیلهها، در تابهای، باقیمانده روغن را بریزید و مرغ را در آن تفت دهید یا روی گریل دو طرف فیلهها را سرخ كنید. كاهو را پس از شستن و خشك كردن با چاقو ریز خرد كنید.
در همین حال آبلیمو باقیمانده، نمك، فلفل و تخممرغ آبپز را نیز اضافه كنید. در آخر، خردل را هم بیفزائید و با هم مخلوط سازید. بعد در ظرف سالاد؛ مرغ، كاهو و مایه بالا را با هم مخلوط نمائید و نان را در انتها اضافه كنید و روی آن پنیر بریزید.