آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روش تهیه
ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخیسانید. آنگاه در صافی بریزید حالا فلفلها را روی شبكه مشبك فر قرار دهید و آن را كبابی كنید تا پوسته رویش سیاه شود سپس داخل كیسة پلاستیكی قرار دهید و بگذارید سرد شود. اینك پوستة روی آن را جدا سازید و قسمت گوشتی آن را خرد كنید. حالا لوبیا سبز را در آب جوشان 20 دقیقه بپزید. سپس آن را زیر آب سرد بگیرید و بعد گوجهفرنگیها را پس از فیله كردن خرد كنید. اكنون در ظرف مناسبی بلغور، فلفل دلمهای، لوبیا سبز، گوجهفرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط كنید، سپس سالاد را بیفزائید، سالاد را در ظرف زیبائی بریزید، رویش را با آجیل خرد كرده بیارائید.
خواص بلغور
«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شدهای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدراتهایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شدهاند، بلغور گندم منبع بهترین از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر، آنتیاکسیدانها و ریزمغذیهاست.