آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا سیبزمینی و آب را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و با درپوش در مایكروویو بگذارید، آنگاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات، 10دقیقه روشن كنید تا سیبزمینی بپزد.
سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید و همینكه سیبزمینی خنك شد آن را پوره كنید.
حالا كره، خامه، تخممرغ، ژامبون، پیاز، سیر، پودر كاری، كدو، هویج، آرد سوخاری و پورهی سیبزمینی را با هم مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون این مایه را به 8 قسمت تقسیم كنید. حالا هر بار یك بخش از آن را بردارید و به شكل بیضی درآورید و در كورن فلكس بغلتانید.
سپس سینی مناسب مایكروویو را چرب كنید، كتلتها را در آن بچینید و در مایكروویو قرار دهید. آنگاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات به مدت 8 -10 دقیقه روشن كنید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید كتلتها را بعد از پختن، 8 دقیقه گریل كنید تا برشتهتر شوند.