Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كنلونی مرغ و اسفناج

كنلونی مرغ و اسفناج

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كنلونی 6 عدد

 

فیله‌ی مرغ خرد كرده 3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

قارچ خرد كرده 200 گرم

 

اسفناج پخته و خرد كرده 50 گرم

 

بلوچیز 100 گرم

 

سس گوجه‌فرنگی 250 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

در ظرف مناسبی آب و نمك بریزید و آن را درون مایكروویو قرار دهید. آن‌گاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات روشن كنید و 5 دقیقه، ‌آب را بجوشانید.

سپس كنلونی‌ها را در آب جوش قرار دهید و 3 دقیقه در مایكروویو بپزید.

حالا كنلونی‌ها را در صافی بریزید و رویش آب ولرم بدهید. اكنون روی فیله‌های مرغ، نمك و فلفل بپاشید و همراه با قارچ در ظرف چربكرده و مناسب مایكروویو بریزید.

سپس آن را در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید و 8 دقیقه، مرغ و قارچ را بپزید.

اینك ظرف را از دستگاه بیرون آورید و با اسفناج و پنیر مخلوط نمائید. آن‌گاه كنلونی‌ها را با این مخلوط پر كنید.

حالا نیمی از سس گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید، كنلونی‌های پر كرده را رویش بچینید و روی كنلونی‌ها را با سس گوجه‌فرنگی باقیمانده بپوشانید.

پنیر موزارلا را رویش بپاشید و در مایكروویو قرار دهید. حالا كنلونی را با پخت تركیبی مایكروویو و گریل، به مدت 8 -10 دقیقه، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مایکروویوكنلونی مرغ و اسفناجکنلونی مرغآموزش کنلونیانواع کنلونیکنلونی اسفناج تعداد بازديد: 1495 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است