تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در ظرف مناسبی آب و نمك بریزید و آن را درون مایكروویو قرار دهید. آنگاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات روشن كنید و 5 دقیقه، آب را بجوشانید.
سپس كنلونیها را در آب جوش قرار دهید و 3 دقیقه در مایكروویو بپزید.
حالا كنلونیها را در صافی بریزید و رویش آب ولرم بدهید. اكنون روی فیلههای مرغ، نمك و فلفل بپاشید و همراه با قارچ در ظرف چربكرده و مناسب مایكروویو بریزید.
سپس آن را در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید و 8 دقیقه، مرغ و قارچ را بپزید.
اینك ظرف را از دستگاه بیرون آورید و با اسفناج و پنیر مخلوط نمائید. آنگاه كنلونیها را با این مخلوط پر كنید.
حالا نیمی از سس گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید، كنلونیهای پر كرده را رویش بچینید و روی كنلونیها را با سس گوجهفرنگی باقیمانده بپوشانید.
پنیر موزارلا را رویش بپاشید و در مایكروویو قرار دهید. حالا كنلونی را با پخت تركیبی مایكروویو و گریل، به مدت 8 -10 دقیقه، بپزید.