روشتهیه
نیمی از کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید، بعد از داغشدن شاهتوتها را بریزید و بعد از این که بالای آن کف جمع شد ادویهها و شکر را اضافه کرده و سپس خلال پرتقال فرآوریشده را بیفزایید، بعد از به قلقل افتادن و غلیظشدن مایه شعله را خاموش کنید. رانهای مرغ را به زعفران آغشته کرده و نمک بزنید و با پیاز خلالی مخلوط کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در قابلمه کره ریخته و روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید، بعد از آبشدن کره با همان حرارت زیاد مرغها را کفچین کرده و بعد از 5 دقیقه حرارت را کم کنید، سپس درِ قابلمه را گذاشته و بگذارید یک طرف رانها کاملاً تغییر رنگ دهد و بعد رانها را برگردانده و بگذارید خوب مغزپخت شود. لازم به تذکر است که از افزودن آب خودداری کنید و رانها باید با آب درون بافتی خودش با حرارت کم پخته شود. کف قابلمه نچسبی را با مخلوط کره و زعفران دمکرده آماده کنید، سپس ابتدا از برنج آبکش کرده بریزید و بعد مایه شاهتوت و بعد از آن هم مخلوط خلال بادام و خلال پسته (تفتدادهشده در کره و زعفران و گلاب) ریخته و دوباره برنج و مایه شاهتوت و سپس خلال بادام و پسته اضافه کنید و این کار را انجام دهید تا مایه و برنج تمام شود (پیاز سرخشده را هم لابهلای برنج بریزید)، سپس روی برنج روغن ریخته و برنج را دم کنید و غذا را سرو نمایید.
نکته : شیرینی این غذا با توجه به ذائقه قابل تغییر است.